LOADING
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Υποκατηγορίες

IMG9172Στη θωράκιση του Αισθητικού Δάσους των Φαρσάλων προχωρεί ο Δήμος Φαρσάλων μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Δήμαρχο κ. Μάκη Εσκίογλου και τον ανάδοχο, του έργου για την υλοποίηση ενός μεγάλου Σχεδίου Αντιπυρικής Προστασίας.
Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 181.013,61 ευρώ ενώ η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σε δήλωσή του μετά το πέρας της υπογραφής της σύμβασης ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε πως «το Αισθητικό Δάσος των Φαρσάλων αποτελεί πνεύμονα ζωής και αναψυχής, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της περιοχής μας. Παράλληλα, εμφανίζει αξιόλογη βιοποικιλότητα, προστατεύοντας μεγάλο αριθμό ειδών χλωρίδας και πανίδας, ενώ δίνει την ευκαιρία για αναψυχή και άθληση στους πολίτες.
Η κατάρτιση ενός σύγχρονου αντιπυρικού σχεδίου αποτέλεσε προτεραιότητα για εμάς και κατανοεί κανείς πως αποκτά ιδιαίτερη σπουδαιότητα για τη διαφύλαξη του Δάσους, ειδικά στην εποχή των ραγδαίων κλιματολογικών αλλαγών που ζούμε.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
Ανάμεσα στις προβλεπόμενες δασοκομικές εργασίες και έργα του Σχεδίου, είναι η απομάκρυνση απομάκρυνση του ξηροτάπητα και των πεσμένων κλαδιών, η φύτευση ατόμων δρυός και ειδικότερα την Quercus pubescens Willd. (Δρυς η χνοώδης) η οποία αυτοφύεται στην ευρύτερη περιοχή και η αποκλάδωση της πεύκης και εν γένει κάθε είδους με χαμηλά κλαδιά ως ένα ικανοποιητικό ύψος από το έδαφος.
Σε ότι αφορά τις υποδομές, θα γίνει αντικατάσταση όλων των πυροσβεστικών φωλιών οι οποίες έχουν καταστραφεί και η αντικατάσταση του κατεστραμμένου πυροφυλακίου, καθώς και η τοποθέτηση ενός νέου στα δυτικά της περιοχής για καλύτερη εποπτεία του δάσους και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα...

320364417Από τον Δήμο Φαρσάλων γίνεται γνωστό πως την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση συλλόγων, φορέων και όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Η συνάντηση θα γίνει στις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων.

Διαβάστε περισσότερα...

EskioglouΕίχα την ευκαιρία να συζητήσω για θέματα του Δήμου μας στο κανάλι της Βουλής και στην εκπομπή «Αυτοδιοίκηση» με τη δημοσιογράφο κ. Κέλλυ Κοντογεώργη.
Εξήγησα πως ως Δήμος Φαρσάλων είχαμε μία δύσκολη θητεία με πολλά και απρόσμενα προβλήματα, με σημαντικότερο όλων τα ακραία καιρικά φαινόμενα του «Ιανού». Καταφέραμε όμως να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία και σε χρόνο ρεκόρ καταφέραμε να επουλώσουμε τις πληγές μας.
Σταθήκαμε όρθιοι και στις παράλληλες κρίσεις, την πανδημία και τώρα την ενεργειακή κρίση, χωρίς να επιβαρύνουμε τους δημότες μας. Αντίθετα, συνδράμαμε και συνδράμουμε για τη στήριξή τους και κυρίως τη στήριξη των αδυνάμων».
Ιδιαίτερη μνεία έκανα και στο ζήτημα της αγροτικής οδοποιίας λέγοντας πως η επαρχία μας έχει 54 χωριά και οικισμούς. Κατανοείτε τις δυσκολίες που δημιουργεί αυτή η συνθήκη. Πολλά μικρά χωριά και μεγάλες εκτάσεις καλλιεργήσιμες με ένα δίκτυο αγροτικής οδοποιίας πολλών χιλιομέτρων. Η αγροτική οδοποιία είναι για εμάς πάντα προτεραιότητα αλλά και σημαντικό ζήτημα. Γιατί έχει τεράστια αξία η μεταφορά των προϊόντων από τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και προπαντός ο χρόνος που χρειάζεται γι' αυτή.
Αναφέρθηκα επίσης στα εμβληματικά έργα της ύδρευσης των Φαρσάλων και του φράγματος στη Σκοπιά, σημειώνοντάς ότι «η κυβέρνηση ήταν δίπλα μας και μπορέσαμε να θέσουμε όλοι μαζί σε τροχιά υλοποίησης σημαντικά έργα όπως το υδρευτικό των Φαρσάλων και το φράγμα της Σκοπιάς. Το φράγμα είναι ορόσημο για ολόκληρη την ανατολική Θεσσαλία καθώς είναι ο μόνος τρόπος να δοθεί «ζωή» με νερό. Ευτυχώς για εμάς, η κυβέρνηση αντιλήφθηκε την κρισιμότητα του έργου και πλέον το έργο βρίσκεται σε φάση κατάθεσης προτάσεων, έχοντας δεσμευμένα κονδύλια».
Τέλος, τόνισα πως το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι ο νέος δρόμος Φαρσάλων Λάρισας, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «το επόμενο έτος θα πρέπει να ξεκινήσει η υλοποίηση του νέου δρόμου Φάρσαλα – Λάρισα, δηλαδή η σύνδεση της πρωτεύουσας του νομού με την πρωτεύουσα της επαρχίας Φαρσάλων. Αυτή τη στιγμή μετακινούμαστε μέσω ενός δρόμου της δεκαετίας του '40. Κατανοείτε τι σημαίνει αυτό για την ασφάλεια των μετακινήσεων, το εμπόριο και την ανάπτυξη της περιοχής μας».

Διαβάστε περισσότερα...

IMG 9037Νέα εργολαβία για την αποκατάσταση υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Ενιπέα, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα μετά την υπογραφή από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και τον ανάδοχο του έργου, της σχετικής σύμβασης του έργου.
Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 104.193,95 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. και αφορά την αποκατάσταση καταστροφών από το καιρικό φαινόμενο «Διομήδης».
Οι ζημιές έγιναν κυρίως στα οδικά δυτικά, στα σημεία συμβολής τους με υδροκρίτες, υδατορέματα και χάνδακες στις θέσεις των τεχνικών διαβάσεων.
Τα κύρια οδικά δίκτυα που επλήγησαν είναι οι δημοτικοί οδοί Ζωοδόχου Πηγής – Κρήνης, Σταυρού – Πασχαλίτσα, Φαρσάλων – Ανωχωρίου – Κατωχωρίου, Πολυνερίου – Λεύκης και αρκετά σημεία συμβολών αγροτικών οδών.
«Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δυστυχώς έχουν «χτυπήσει» πολλές φορές την επαρχία μας προκαλώντας ζημιές σε υποδομές. Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και με την καθοδήγηση της τεχνικής μας υπηρεσίας αναλαμβάνουμε άμεσα πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση των ζημιών» δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της υπογραφής της σύμβασης, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου

Διαβάστε περισσότερα...

SHMA1

«Ο προϋπολογισμός του 2023 έχει ιστορικό χαρακτήρα, γιατί έρχεται ως επιστέγασμα μίας τετραετούς προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να επιλύσει προβλήματα και να δρομολογήσει σημαντικά έργα με αναπτυξιακό πρόσημο, έργα που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη αειφορίας για την επαρχία Φαρσάλων». Τα παραπάνω σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του 2023 που εγκρίθηκε χθες από το σώμα.
Μεταξύ άλλων ο κ. Εσκίογλου ανέφερε: «Όπως θα γνωρίζετε, στον προϋπολογισμό έχουν ενταχθεί όλα τα έργα του τεχνικού προγράμματος, οι προμήθειες παγίου εξοπλισμού, υπηρεσίες και μελέτες, με τις αντίστοιχες πιστώσεις τους, όπως ψηφίστηκαν από το δημοτικό μας συμβούλιο.
Φέτος, είναι κατά τι, αυξημένος, φθάνοντας τα 24 εκ. ευρώ σε σχέση με το 2022.
Θα επιμείνω στον όρο προϋπολογισμός με αναπτυξιακό πρόσημο, αφού πάνω από το μισό, τα 12,7 εκ. ευρώ αφορούν το τεχνικό μας πρόγραμμα. Και βέβαια θέλω να υπενθυμίσω πως δεν περιλαμβάνει ένα τεράστιο ποσό, τα σχεδόν 24,5 εκ. ευρώ για τα έργα με τις προγραμματικές της ΔΕΥΑΦ και τα άλλα 4 εκ. ευρώ για τις προτάσεις ένταξης.
Είναι λοιπόν ένα προϋπολογισμός ισοσκελισμένος, χωρίς επισημάνσεις από το Παρατηρητήριο, δομημένος με ρεαλισμό, αίσθημα οικονομίας και χρηστής διοίκησης. Και παρόλη την ενεργειακή κρίση που έρχεται να λειτουργήσει ως «βόμβα στα θεμέλια» της αυτοδιοίκησης, ο προϋπολογισμός αυτός αποδεικνύει πως με προγραμματισμό και προτεραιοποίηση, ακόμη κι ένας Δήμος του μεγέθους των Φαρσάλων, μπορεί να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία. Δείγμα της νοικοκυροσύνης με την οποία πορευόμαστε είναι η σημαντική αύξηση των αποθεματικών μας κατά περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.
Με έργα και υποδομές που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας στην πόλη και στα χωριά μας, με παρεμβάσεις στήριξης σε όλους τους καίριους τομείς, της κοινωνικής πολιτικής, της παιδείας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και όχι μόνον.
Ο Δήμος Φαρσάλων βγαίνει δυνατότερος από μεγάλες κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί, όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιανού, η πανδημία και τώρα το ενεργειακό ζήτημα. Και το 2023, το πράττει αυτό με εμφατικό τρόπο, με μία πραγματική κοσμογονία έργων που έρχονται να δώσουν λύσεις σε προβλήματα και να απαντήσουν σε προκλήσεις ετών.
Θέλω να κλείσω εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου και τα θερμά μου συγχαρητήρια στις υπηρεσίες του Δήμου μας, στους εργαζόμενους, στους συνεργάτες μου, γι' αυτή την προσπάθεια. Μία προσπάθεια που έβαζε, βάζει και θα βάζει πάντα το εμείς πάνω από το εγώ. Ο προϋπολογισμός του 2023 αποτελεί την κορωνίδα της τετραετούς άοκνης προσπάθειάς μας να αφήσουμε στον τόπο μας περισσότερα απ' όσα παραλάβαμε το 2019.»

Διαβάστε περισσότερα...

Επικαιρότητα

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Prev Next

27-01-2023

«Θωρακίζει» το Αισθητικό Δάσος των Φαρσά…

«Θωρακίζει» το Αισθητικό Δάσος των Φαρσάλων ο Δήμος με μεγάλο Σχέδιο αντιπυρικής προστασίας

Στη θωράκιση του Αισθητικού Δάσους των Φαρσάλων προχωρεί ο Δήμος Φαρσά...

27-01-2023

Νέα συνάντηση για τις καρναβαλικές εκδηλ…

Νέα συνάντηση για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Φάρσαλα

Από τον Δήμο Φαρσάλων γίνεται γνωστό πως την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Ιανο...

23-01-2023

Εσκίογλου στο κανάλι της Βουλής: Ο Δήμος…

Εσκίογλου στο κανάλι της Βουλής: Ο Δήμος Φαρσάλων στάθηκε όρθιος απέναντι σε πολλές και απρόσμενες δυσκολίες

Είχα την ευκαιρία να συζητήσω για θέματα του Δήμου μας στο κανάλι της ...

23-01-2023

Νέα έργα αποκατάστασης υποδομών στη Δημο…

Νέα έργα αποκατάστασης υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Ενιπέα από τον Δήμο Φαρσάλων

Νέα εργολαβία για την αποκατάσταση υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Ενιπέ...

20-01-2023

Εσκίογλου: Επιστέγασμα μίας τετραετούς α…

Εσκίογλου: Επιστέγασμα μίας τετραετούς αναπτυξιακής προσπάθειας ο προϋπολογισμός του 2023 για τον Δήμο Φαρσάλων

«Ο προϋπολογισμός του 2023 έχει ιστορικό χαρακτήρα, γιατί έρχεται ως...

18-01-2023

Κάλεσμα του Δήμου Φαρσάλων σε φορείς και…

Κάλεσμα του Δήμου Φαρσάλων σε φορείς και συλλόγους για το «Καρναβάλι των Χρωμάτων»

Ο Δήμος Φαρσάλων ετοιμάζεται να γιορτάσει τις φετινές Αποκριές με γλέν...

18-01-2023

Νέο αντιπλημμυρικό έργο στην πόλη των Φα…

Νέο αντιπλημμυρικό έργο στην πόλη των Φαρσάλων – Δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων στις Εργατικές Κατοικίες

Ένα ακόμη έργο που στοχεύει στην περαιτέρω αντιπλημμυρική θωράκιση των...

16-01-2023

Νέα υπαίθρια όργανα γυμναστικής τοποθέτη…

Νέα υπαίθρια όργανα γυμναστικής τοποθέτησε ο Δήμος Φαρσάλων

Τη δυνατότητα σε πολίτες να αθληθούν στην ύπαιθρο δίνει ο Δήμος Φαρσάλ...

09-01-2023

Εσκίογλου για Θεοφάνεια: Με φώτιση να δι…

Εσκίογλου για Θεοφάνεια: Με φώτιση να διασφαλίσουμε συνθήκες ειρήνης και ευημερίας

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στα Φάρσ...

04-01-2023

Στην αγορά των Φαρσάλων ο Δήμαρχος Μ. Ε…

 Στην αγορά των Φαρσάλων ο Δήμαρχος Μ. Εσκίογλου, αντάλλαξε ευχές με πολίτες

Στην αγορά των Φαρσάλων βρέθηκε σήμερα Τρίτη, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μ...

02-01-2023

Πρόσκληση στο Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανε…

Πρόσκληση στο Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανείων

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να παραστ...

02-01-2023

Εσκίογλου: Συνεχίζουμε και το 2023 την …

 Εσκίογλου: Συνεχίζουμε και το 2023 την πορεία δημιουργίας, ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης για τα Φάρσαλα

Το μήνυμα του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου για την έλευση του...

23-12-2022

Τη διαγραφή της Δέσποινας Συροπούλου από…

Τη διαγραφή της Δέσποινας Συροπούλου από τη Δημοτική Ομάδα, αποφάσισε ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου

Μετά τη συνεδρίαση για την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου...

23-12-2022

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στ…

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στη μουσική εκδήλωση με τον Μπάμπη Τσέρτο για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φαρσάλων

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση τ...

22-12-2022

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δή…

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων προσέφερε η εταιρεία «Πετρέλαια Σταθμός ΑΕ»

Σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δή...

21-12-2022

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δή…

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων προσέφερε το ΙΚΤΕΟ «Χαλκιάς» Φαρσάλων

Το ΙΚΤΕΟ «Χαλκιάς» Φαρσάλων, έδειξε και φέτος τον φιλανθρωπικό του χαρ...

20-12-2022

Στην τελική ευθεία το Κέντρο Ψηφιακής Φω…

Στην τελική ευθεία το Κέντρο Ψηφιακής Φωτογραφίας της ιστορίας των Φαρσάλων στον Πύργο Καραμίχου – Παρελήφθη ο εξοπλισμός

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημιουργία Κέντρου Ψηφιακής Φωτογραφίας τ...

20-12-2022

Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο για τη στή…

Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στα Φάρσαλα

Μουσική εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης με τον γνωστό Μπάμπη Τσέρτ...

16-12-2022

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δή…

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων προσέφερε η εταιρεία «Νομικός»

Σημαντική ποσότητα τροφίμων προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δή...

16-12-2022

Εντυπωσιακά τα ευρήματα των πολυσχιδών α…

Εντυπωσιακά τα ευρήματα των πολυσχιδών αρχαιολογικών ερευνών στην επαρχία Φαρσάλων

Μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας, η ερευνητική δραστηριότητα στους α...

14-12-2022

Πλημμύρισαν με κόσμο τα Φάρσαλα για το ά…

Πλημμύρισαν με κόσμο τα Φάρσαλα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία της Ευρυδίκης

Σε ένα άκρως γιορτινό περιβάλλον και παρουσία πλήθους κόσμου, ξεκίνησα...

13-12-2022

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μέσω …

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022)  στο Δήμο Φαρσάλων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και άλλων προϊόντων του πρ...

13-12-2022

Ένα ακόμη βήμα για την επίλυση του υδρευ…

Ένα ακόμη βήμα για την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος στα Φάρσαλα – Υπεγράφη η σύμβαση χρηματοδότησης για το έργο των Φραγμάτων σε Ναρθάκι και Δίλοφο

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εκκίνηση του έργου της αξιοποίησης τω...

12-12-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος δεν λειτουργούν οι τηλε...

12-12-2022

Με συναυλία της Ευρυδίκης ανάβει το χρισ…

Με συναυλία της Ευρυδίκης ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα – Όλο το εορταστικό πρόγραμμα

[Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις αλληλεγγύης με αφορμή την...

12-12-2022

Με συναυλία της Ευρυδίκης ανάβει αύριο Τ…

Με συναυλία της Ευρυδίκης ανάβει αύριο Τρίτη το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αυριανή έναρξη των εορταστικών εκδηλ...

09-12-2022

Νέος αντιδήμαρχος Πρασίνου ο Νίκος Γκατζ…

Νέος αντιδήμαρχος Πρασίνου ο Νίκος Γκατζόγιας

Με απόφαση του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, νέα καθήκοντα αντι...

07-12-2022

Προσβάσιμες σε ΑμεΑ 24 σχολικές μονάδες …

Προσβάσιμες σε ΑμεΑ 24 σχολικές μονάδες στην επαρχία Φαρσάλων

Σημαντικές παρεμβάσεις ώστε να γίνουν περισσότερο προσβάσιμες σε Άτομα...

05-12-2022

Ημερίδα για το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρ…

«Το ΤΕΒΑ σε κίνηση, υποστήριξη ωφελουμένων και συνοδευτικά μέτρα»...

05-12-2022

Την Πέμπτη Διανομή προϊόντων από το πρό…

Την Πέμπτη Διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακ...

01-12-2022

Διαβούλευση για το νέο LEADER 2023-2027 …

Διαβούλευση για το νέο LEADER 2023-2027 στα Φάρσαλα

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης, Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκηση...

30-11-2022

Η αλήθεια για τον ΤΟΕΒ Ενιπέα και το θέμ…

Με αφορμή τις εξελίξεις σε ότι αφορά τη σύσταση διαδημοτικής Ενεργειακ...

30-11-2022

Διεγράφη από την παράταξη του Δημάρχου Φ…

Διεγράφη από την παράταξη του Δημάρχου Φαρσάλων ο πρώην αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Μπαλατσός

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου αναφέρει τα εξής:...

30-11-2022

Πρόσκληση για το σχεδιασμό του νέου LEAD…

Πρόσκληση για το σχεδιασμό του νέου LEADER 2023-2027

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης, Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκηση...

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

TRITSHS300

Ανάπλαση πλατείας

anapl

Κέντρο Κοινότητας

shmakk

Ανταποκριτές ΕΛΓΑ

                 

Επιλογή Γλώσσας

greek version english version

 

 

jul

Διαδραστικός χάρτης

banner


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50129

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες1066094

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz