LOADING
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
https://farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Υποκατηγορίες

SHMA1

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του δήμου Φαρσάλων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τις υπόλοιπες αρχές, ενόψει της προβλεπόμενης κακοκαιρίας από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Σήμερα Πέμπτη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Γούσιας συγκάλεσε σύσκεψη με προέδρους των τοπικών κοινοτήτων με στόχο τη μέγιστη δυνατή προετοιμασία για τα καιρικά φαινόμενα.
Δεδομένου ότι αναμένονται χιονοπτώσεις, για μία ακόμη φορά παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό τις μετακινήσεις τους για τη δική τους ασφάλεια και οι κάτοχοι οχημάτων στο κέντρο της πόλης να μην παρκάρουν και στις δύο πλευρές κεντρικών οδών (Ρήγα Φεραίου, Αθηνάς, Βενιζέλου Λαμίας, Αχιλλέως, Υπερείδου), προκειμένου να διευκολύνουν την διέλευση μηχανημάτων σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο. Το ίδιο ισχύει και για τις παρκίδες στο κέντρο.
Όσοι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και ενδεχομένως να χρειαστεί να μετακινηθούν το επόμενο διάστημα, παρακαλούνται να ενημερώσουν το δήμο Φαρσάλων.
Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων, ο δήμος διαθέτει θερμαινόμενο χώρο για τη φιλοξενία πολιτών, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών. Ο χώρος βρίσκεται στο ΚΑΠΗ του δήμου και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση για όλο το διάστημα της κακοκαιρίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αρμόδιο πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Νίκο Γκατζόγια 6977443044.
Σε περίπτωση ανάγκης, τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το δήμο Φαρσάλων είναι το 2491024585 και των αντιδημάρχων Σοφίας Χατζηπλή 6946286763, Δημήτρη Γούσια 6973860110, Κωνσταντίνου Μπαλατσού 6944271735 και Ευαγγελίας Χαμορούσου 6948733296.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ως έναν προϋπολογισμό με «αναπτυξιακό πρόσημο» παρά τη δυσμενή συγκυρία της υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης, χαρακτήρισε αυτόν του 2022 για το δήμο Φαρσάλων, ο δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έγκρισή του.
Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χρηματοδότηση του μεγαλύτερου τεχνικού προγράμματος που έχει συνταχθεί ποτέ στο δήμο, στην αύξηση των αποθεματικών ως απόρροια μίας χρηστής διοίκησης, καθώς και στα 34 εκ. ευρώ που επιπρόσθετα αναμένονται μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών.
Μεταξύ άλλων ο κ. Εσκίογλου τόνισε τα εξής: «Στον προϋπολογισμό έχουν ενταχθεί όλα τα έργα του τεχνικού προγράμματος, οι προμήθειες παγίου εξοπλισμού, υπηρεσίες και μελέτες, με τις αντίστοιχες πιστώσεις τους, όπως ψηφίστηκαν από το δημοτικό μας συμβούλιο.
Είναι ένας προϋπολογισμός ειδικών συνθηκών αφού καταρτίστηκε και θα εκτελεστεί μέσα σε περιβάλλον υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης.
Παρόλα αυτά ανέρχεται στα 23.200.000 ευρώ, σχεδόν 1 εκ. ευρώ αυξημένος. Σε αυτή την αύξηση συμβάλουν κυρίως τα έργα που σχεδιάζουμε, τα οποία προϋπολογίζονται σε 10 εκ. ευρώ. Εκ των πραγμάτων μιλάμε για έναν προϋπολογισμό με αμιγώς αναπτυξιακό πρόσημο, αφού θα έρθει να υλοποιήσει το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα που ψηφίστηκε ποτέ στο δήμο μας.
Σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της πανδημίας για το 2022, αυτές κυρίως αναμένεται να φανούν στα ληξιπρόθεσμα χρέη τα οποία πέρυσι παρουσίασαν μικρή αύξηση και ανήλθαν περί τα 2,8 εκ. ευρώ, ως απόρροια της πίεσης του κορωνοϊού στην οικονομία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.
Κατά τα λοιπά οι επιπτώσεις είναι σαφώς μικρότερες και αφορούν απώλεια εσόδων μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τη μη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, από τις απαλλαγές στα τέλη κοινόχρηστων χώρων και από την προβληματική λειτουργία της λαϊκής αγοράς.
Εξίσου σημαντικό όμως, είναι το γεγονός πως τόσο η πανδημία, όσο και ο Ιανός απορρόφησε ένα σημαντικό κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ένα δήμο που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στελέχωσης των υπηρεσιών του. Μόνον στην οικονομική υπηρεσία θα σας αναφέρω για παράδειγμα, πως εκδόθηκαν πάνω από 1.000 παράξεις σε μερικούς μήνες.
Η φετινή χρονιά επίσης, είναι μία χρονιά στην οποία θα κυριαρχήσει η παγκόσμια ενεργειακή κρίση και το μπαράζ ανατιμήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες. Ξεκάθαρα, αυτό θα έχει αρνητικό αποτύπωμα στο δήμο μας σε όλα τα επίπεδα και νομοτελειακά θα χρειαστούν πρόσθετες δαπάνες. Κινούμαστε όμως και πάλι σε αχαρτογράφητα νερά, οπότε θα πορευθούμε με τη λογική της αντιμετώπισης των ζητημάτων όταν αυτά προκύψουν.
Παρά όμως τη δυσμενή συγκυρία, τα ταμειακά μας διαθέσιμα αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε περισσότερα από 3 εκ. ευρώ, αυξημένα κατά περίπου 200.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι, ως απόρροια μίας χρηστής και λελογισμένης οικονομικής διαχείρισης.
Οφείλω επίσης να επισημάνω ότι για φέτος αναμένονται ακόμη 34 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης», χρήματα που αφορούν τα προς ένταξη έργα του δήμου μας, αλλά και τα καινούρια χρηματοδοτικά εργαλεία που αναμένεται να ανακοινωθούν το 2022, όπου φιλοδοξούμε να συμμετάσχουμε παντού, σε όλες τις προσκλήσεις.
Ο προϋπολογισμός ελέγχθηκε από το παρατηρητήριο και επέστρεψε στο δήμο μας χωρίς καμία παρατήρηση. Γι' αυτό το λόγο, αλλά και για το σύνολο της κοπιώδους προσπάθειας σύνταξης του, θέλω να συγχαρώ όλες τις υπηρεσίες του δήμου μας, όλους τους εργαζόμενους αλλά και τους συνεργάτες μου.»

Διαβάστε περισσότερα...

                                                                                       

SHMA1

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φαρσάλων στο πλαίσιο αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων, διαθέτει θερμαινόμενο χώρο για τη φιλοξενία πολιτών, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.
Ο χώρος βρίσκεται στο ΚΑΠΗ του δήμου και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση για όλο το διάστημα της κακοκαιρίας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης: 6977443044

 

Διαβάστε περισσότερα...

SHMA1

Από το Δήμο Φαρσάλων γίνεται γνωστό πως όσοι κάτοικοι της επαρχίας μας δεν έχουν απογραφεί ακόμη, μπορούν να απογραφούν μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου 2022 ως εξής:
Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή
Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα
ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021 - Gov.gr
Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός « Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας . Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στα 2410-536850-536421-537956 και δώστε (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο). Σε περίπτωση που τα τηλέφωνα δεν απαντούν, παρακαλούμε να επιμείνετε, διότι όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή, δείχνει σαν να καλεί κανονικά.
B. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα
Ο Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
• Αν το νοικοκυριό επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

• Αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης:
- Ο Απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου οπότε και θα δώσει και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
ή
- Ο Απογραφέας θα κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με τηλεφωνική συνέντευξη και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα που θα παραδώσει τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

Αν ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά) ή καλέστε στα τηλέφωνα 2410-536850-536421-537956 και δώστε (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σε κάθε περίπτωση προβλήματος, ως προς την απογραφή σας, εκτός από τα ανωτέρω τηλέφωνα, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2491350100.
Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια.
Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε.

Διαβάστε περισσότερα...

                                                                                   

 

SHMA1

 

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ένα έργο σημαντικής αξίας για την ποιότητα ζωής της πόλης των Φαρσάλων προχωρά ο Δήμος, μετά από την υπογραφή σήμερα από το Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, της σύμβασης για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων.
Πρόκειται για έργο συνολικού κόστους 1.193.127,53 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Σε δήλωσή του μετά το πέρας της υπογραφής της σύμβασης ο κ. Εσκίογλου τόνισε πως «είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την πόλη μας, καθώς με την υπογραφή της σύμβασης, θα ολοκληρωθεί επιτέλους στο σύνολό του, το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της πόλης μας. Μιλάμε για το υπόλοιπο 35% του αναγκαίου δικτύου, το οποίο εδώ και χρόνια βρίσκονταν σε τελματώδη κατάσταση. Εργαστήκαμε, υπερπηδήσαμε εμπόδια, βρήκαμε το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση, ώστε σε ενάμιση χρόνο από τώρα τα Φάρσαλα να έχουν στο σύνολό τους δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων. Μαζί με αυτό το έργο, θα ανοίξει φυσικά ο δρόμος για την ολοκλήρωση και άλλων υποδομών όπως η ασφαλτόστρωση σε σημεία που σήμερα δεν υπάρχει, καθώς αναμέναμε τις εργασίες τις αποχέτευσης. Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των υπηρεσιών και των συνεργατών μου, για το θετικό αποτέλεσμα».

ΤΟ ΕΡΓΟ
Το αντικείμενο της εργολαβίας περιλαμβάνει την κατασκευή των υπολειπόμενων τμημάτων του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο του εγκεκριμένου πολεοδομικού σχεδίου του οικισμού Φαρσάλων του Δήμου Φαρσάλων.
Ειδικότερα, στις περιοχές του εγκεκριμένου πολεοδομικού σχεδίου του οικισμού Φαρσάλων οι οποίες δεν εξυπηρετούνται από το υφιστάμενο εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της πόλης, είτε γιατί εντάχθηκαν στο σχέδιο πόλεως μετέπειτα της αρχικής μελέτης αποχέτευσης, είτε γιατί κατά την περίοδο εκπόνησης της αρχικής μελέτης (1985) δεν είχαν δομηθεί, πρόκειται να κατασκευαστούν τα υπολειπόμενα δίκτυα αποχέτευσης για την παραλαβή των λυμάτων των οικιακών βόθρων των εν λόγω περιοχών.
Οι νέοι αγωγοί του δικτύου αποχέτευσης πρόκειται να συνδεθούν μέσω φρεατίων με τους αγωγούς του υφιστάμενου εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, το οποίο στη συνέχεια, μέσω των κεντρικών συλλεκτήρων, οδηγεί τα λύματα στην υφιστάμενη Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Φαρσάλων και μετέπειτα στον τελικό αποδέκτη.
Ο συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσης του έργου είναι 18 μήνες.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Επικαιρότητα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

21-01-2022

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ο δήμος Φαρσ…

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ο δήμος Φαρσάλων ενόψει της κακοκαιρίας

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του δήμου ...

19-01-2022

Εσκίογλου για προϋπολογισμό 2022: Με αμι…

Ως έναν προϋπολογισμό με «αναπτυξιακό πρόσημο» παρά τη δυσμενή συγκυρί...

19-01-2022

Δήμος Φαρσάλων: Απογραφόμαστε τώρα στο δ…

Δήμος Φαρσάλων: Απογραφόμαστε τώρα στο δήμο μας, δίνουμε ζωή στον τόπο μας

Από το Δήμο Φαρσάλων γίνεται γνωστό πως όσοι κάτοικοι της επαρχίας μ...

17-01-2022

Στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της επαρχί…

Στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της επαρχίας Φαρσάλων κυβερνητικό κλιμάκιο

Αυτοψία στις περιοχές της επαρχίας Φαρσάλων που επλήγησαν από τις έν...

14-01-2022

Υποβολή αιτήσεων οκονομικής ενίσχυσης γι…

Υποβολή αιτήσεων οκονομικής ενίσχυσης για κατοικίες που επλήγησαν από τη θεομηνία "Διομήδης".

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Φάρσαλα, 14 Ιανουαρίου 2022ΔΗΜΟΣ ΦΑ...

13-01-2022

Ζημιές σε περίπου 10.000 καλλιεργούμενα …

Ζημιές σε περίπου 10.000 καλλιεργούμενα στρέμματα στα Φάρσαλα από την πρόσφατη κακοκαιρία

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπλη...

12-01-2022

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη ό…

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία στην επαρχία Φαρσάλων

Από το δήμο Φαρσάλων γίνεται γνωστό πως αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ...

12-01-2022

Σε αναγγελία ζημίας στον ΕΛΓΑ θα προχωρή…

Σε αναγγελία ζημίας στον ΕΛΓΑ θα προχωρήσει ο δήμος Φαρσάλων μετά τη χθεσινή κακοκαιρία

Ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία ...

11-01-2022

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το δήμο Φαρσ…

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το δήμο Φαρσάλων για θέματα κακοκαιρίας

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το δήμο Φαρσάλων για θέματα κακοκαιρίας ...

11-01-2022

Κλειστά αύριο Τετάρτη τα σχολεία στην επ…

Κλειστά αύριο Τετάρτη τα σχολεία στην επαρχία Φαρσάλων

Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, αύριο Τετάρτη 12...

11-01-2022

Διακοπή κυκλοφορίας σε τρία σημεία το οδ…

Διακοπή κυκλοφορίας σε τρία σημεία το οδικού δικτύου στα Φάρσαλα

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε τρία σημεία του οδικού δικτύου ...

11-01-2022

Μάχη με την κακοκαιρία δίνει ο δήμος Φαρ…

Μάχη με την κακοκαιρία δίνει ο δήμος Φαρσάλων – Τα επικίνδυνα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι πολίτες

Πολυμέτωπη μάχη με την κακοκαιρία δίνει τις τελευταίες ώρες ο δήμος ...

11-01-2022

Κλείνουν τα σχολεία στα Φάρσαλα λόγω της…

Κλείνουν τα σχολεία στα Φάρσαλα λόγω της κακοκαιρίας

Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου όλα τα σχολεία τη...

01-01-2022

Εσκίογλου: Το 2022 να μας φέρει πιο κοντ…

Εσκίογλου: Το 2022 να μας φέρει πιο κοντά διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο

«Υποδεχόμαστε το 2022 με σθεναρή πίστη πως θα είναι μία χρονιά καλύτ...

27-12-2021

Ακυρώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσε…

Από το Δήμο Φαρσάλων ανακοινώνεται πως λόγω των νέων μέτρων για την πρ...

23-12-2021

Εσκίογλου: Το μεγαλύτερο στην ιστορία …

Για ένα τεχνικό πρόγραμμα που αξιοποίησε στο έπακρο κάθε δυνατή πηγή...

17-12-2021

Περίσσεψε η ανθρωπιά στην εκδήλωση για τ…

Περίσσεψε η ανθρωπιά στην εκδήλωση για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Φαρσάλων

Ήταν πραγματικά μία «Καλονυχτιά», μία βραδιά προσφοράς στο συνάνθρωπ...

17-12-2021

Ολοκληρώθηκε η διανομή ΤΕΒΑ ( ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ…

Ολοκληρώθηκε η διανομή ΤΕΒΑ ( ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021) στο Δήμο Φαρσάλων

Ολοκληρώθηκεη διανομή ΤΕΒΑ ( ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021) στο Δήμο Φαρσάλων Την...

16-12-2021

Με μία «Καλονυχτιά» προσφέρουμε στο συνά…

Με μία «Καλονυχτιά» προσφέρουμε στο συνάνθρωπο – Εκδήλωση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου στα Φάρσαλα

  Μουσική εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Π...

16-12-2021

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο δήμος Φαρσάλων συ…

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο δήμος Φαρσάλων συμβάλει στις επετειακές εκδηλώσεις για το ‘21

Τα εύσημα στο δήμο Φαρσάλων για τη διοργάνωση της ιστορικής – αναπτυ...

16-12-2021

Σε γιορτινό κλίμα άναψε το χριστουγεννιά…

Σε γιορτινό κλίμα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα

Σε μία ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν...

15-12-2021

Πολιτιστικό κέντρο θα γίνει το παλαιό δη…

Στην αξιοποίηση του κτηρίου του παλαιού δημοτικού σχολείου Αμπελειάς κ...

13-12-2021

Συνάντηση του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίο…

Συνάντηση του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων

Το δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου επισκέφθηκε το διοικητικό συμβ...

13-12-2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ιστορική …

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ιστορική – Αναπτυξιακή Ημερίδα του Δήμου Φαρσάλων

  Η σκιαγράφηση του ιστορικού υπόβαθρου που συνθέτει το πλαίσι...

13-12-2021

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων …

  Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις αλληλεγγύης με α...

13-12-2021

Aνάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα Φ…

Aνάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα Φάρσαλα την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021.

Την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Φαρσάλων για την περ...

13-12-2021

Στις εργασίες ανάδειξης της Ακρόπολης τη…

Στις εργασίες ανάδειξης της Ακρόπολης της αρχαίας Φαρσάλου ο δήμαρχος Μάκης Εσκίογλου

  Μετά από συνεργασία της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη...

11-12-2021

Υπό την αιγίδα της Επιτροπής Επιτροπή «…

Υπό την αιγίδα της Επιτροπής  Επιτροπή «Ελλάδα 2021» η Ημερίδα του Δήμου Φαρσάλων

Υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 21» τελεί η Ημερίδα «ΦΑΡΣΑΛΑ 20...

11-12-2021

Συντηρεί και επεκτείνει κοιμητήρια και ο…

Συντηρεί και επεκτείνει κοιμητήρια και οστεοφυλάκια ο δήμος Φαρσάλων

Στη συντήρηση και επέκταση κοιμητηρίων και οστεοφυλακίων στην επαρχί...

11-12-2021

Επισκευάζει και συντηρεί σχολικά κτήρια …

Επισκευάζει και συντηρεί σχολικά κτήρια ο δήμος Φαρσάλων

Στην επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων θα προχωρήσει ο δήμος Φ...

09-12-2021

«Πράσινο φως» από την Αρχαιολογική Υπηρε…

«Πράσινο φως» από την Αρχαιολογική Υπηρεσία για την ανάπλαση της περιοχής «Κατράνα» στα Φάρσαλα

    Το «πράσινο φως» από την Αρχαιολογική Υπηρεσία έλαβε...

03-12-2021

Φάρσαλα 2021-2031 ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ

Φάρσαλα 2021-2031 ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΦΑΡΣΑΛΑ 2021 – 2031 χθες, σήμερα, αύριοΙστορική – Αναπτυ...

29-11-2021

Κλιματική Αλλαγή & Ελληνικός Αγροδια…

Κλιματική Αλλαγή & Ελληνικός Αγροδιατροφικός Τομέας

Οι Industry Disruptors-Game Changers (IDGC) και ο Ευρωπαϊκός Οργανισ...

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

tennis

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

TRITSHS300

Ανάπλαση πλατείας

anapl

Κοινωνική Υπηρεσία

Κέντρο Κοινότητας

shmakk

Ανταποκριτές ΕΛΓΑ

                 

Επιλογή Γλώσσας

greek version english version

 

 

jul

Διαδραστικός χάρτης

banner


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50100

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες885195

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz